bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

Arcadis verplaatst pensioen naar Het nederlandse pensioenfonds

geplaatst op 24-07-2017 door Francis

Na de Efteling, DAS en de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers kiest ook Arcadis Pensioenfonds voor Het nederlandse pensioenfonds om hun pensioenregeling onder te brengen. De pensioenaanspraken van het Arcadis Pensioenfonds, met een collectieve waardeoverdracht van circa € 1,1 miljard, worden ondergebracht in een eigen kring. Deze kring krijgt een eigen Belanghebbendenorgaan met vertegenwoordigers van de werkgever, medewerkers en de gepensioneerden. In totaal gaat het om ruim 7900 deelnemers.


Een intensief traject van 3 jaar, waarbij alle mogelijke scenario’s zijn bekeken, heeft  geleid tot de overgang naar Het nederlandse pensioenfonds. Gert Kroon, directeur Arcadis Nederland, zegt hierover: ‘Het nederlandse pensioenfonds heeft naast de meest passende aanbieding in termen van dienstenaanbod, tarieven en voorwaarden ook dezelfde opvattingen over wat de belangrijkste normen en waarden rond een pensioenorganisatie moeten zijn. De duidelijke onafhankelijkheid en een zekere eigenheid spelen hierbij een belangrijke rol.’

>>Lees hier verder


Ook nieuwsgierig naar wat wij u kunnen bieden? Neem dan voor een oriënterend gesprek contact op met een van onze welkomstregisseurs: Ronald van Dijk, (06) 13749603 , Nanno van Putten (06)22924771, of Ernö Kalmár, (06) 83648184.